2009. november 22., vasárnap

Natúr csirkemell, paradicsomos káposztával

Lépésről-lépésre / Lovas Évának ajánlva






Mint megtudtam Éva nem a combját, hanem a mellét szereti elsősorben a csirkének, pulykának.

Készítek neki natúr csirkemellet, a lehető legegyszerűbb módon. Csak egy vastag aljú serpenyő vagy palacsintasütő kell hozzá, azon kívül egy csepp olaj és só.

A csirkemellet besózom és legalább egy órára hűtőbe teszem.

Utána egy serpenyőben egy kevés olajra helyezem és körülbelül 5-5 perc alatt mindkét oldalát szép pirosra sütöm.



A mell először kifehéredik sülés közben, azután szép pirosas színt fog kapni.



Adhatjuk paradicsomos káposztához, de egyszerű kerti zöldsalátához is. Nagyon finom és egészséges, mert szint nem tartalmaz zsiradékot, és fűszereket pedig egyáltalán nem, mégis jó íze van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése